Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 11/01/2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι, ο υπουργός εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, θριαμβολογεί για την "ψήφο εμπιστοσύνης" που εξασφάλισε από τον ΣΕΒ για το Ασφαλιστικό.
Πράγματι, ένα τέτοιο Ασφαλιστικό που κατέθεσε η κυβέρνηση, με το οποίο νομιμοποιεί όλες τις μέχρι τώρα ανατροπές σχετικά με το ύψος των συντάξεων, τις παροχές, τα όρια ηλικίας, τις εισφορές και προβλέπει παραπέρα περικοπές στους συνταξιούχους που θα υποβάλλουν από δω και πέρα αιτήσεις συνταξιοδότησης, δεν μπορεί να μην είχε τη θερμή στήριξη της εργοδοσίας και των επιχειρηματικών ομίλων.
Αποκαλύφθηκε από τη μια για ποιους νομοθετεί η κυβέρνηση και ποιους εξυπηρετεί το νέο Ασφαλιστικό και από την άλλη η προσπάθειά της  να κάνει το "μαύρο- άσπρο" κοροϊδεύοντας ανοιχτά τους εργαζόμενους.
Ό,τι και να κάνουν όμως δεν μπορούν να κρύψουν ότι χτυπούν συνολικά τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μειώνοντάς τες έως και 30%, τσακίζουν το ΕΚΑΣ μέχρι την κατάργησή του το 2019, μειώνουν τις αναπηρικές συντάξεις, τσακίζουν τα προνοιακά επιδόματα.
Καλούμε τους συναδέλφους να μη σκύψουν το κεφάλι, να μην πιστέψουν τα ψέματα που μας σερβίρει η κυβέρνηση, να απαντήσουμε αγωνιστικά με την κήρυξη απεργίας ενάντια στο νόμο- λαιμητόμο.
Ο αγώνας για την ανατροπή αυτού του εκτρώματος είναι χρέος μας απέναντι στους πατεράδες μας, αλλά και τα παιδιά μας.


Καλούμε τους συναδέλφους στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση με θέμα το Ασφαλιστικό που θα γίνει την Τετάρτη 20/01/2016 στο ΤΥΠΕΤ, ώρα 12:30 .


Το Δ.Σ. του
Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων